Kontu rakennetaan

Ota yhteyttä

Lomakkeella voit antaa palautetta ja kehittämisideoita sekä arvioida toimintaa ja palvelua. Täytäthän yhteystietosi, mikäli haluat että olemme sinuun yhteydessä. 

Voit lähettää palautetta myös osoitteeseen kontu(ät)kontukoti.fi tai soittaa numeroon 050 363 5762

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kontukotien toimintaan

kiellämme kaikki ulkopuolisten vierailut toistaiseksi!

Arvoisat omaiset ja vierailijat. Kontukotien ikäihmiset ovat koronaviruksen ja muiden influenssavirusten riskiryhmää. Tehtävänämme on suojella asukkaita ja pyrkiä välttämään virusten tarttuminen ryhmäkotien asukkaisiin. Ulkopuolisten vierailut ryhmäkodeissa ovat toistaiseksi kielletty. Voitte olla puhelimitse tai videopuhelulla yhteydessä läheiseenne esimerkiksi ryhmäkodin puhelinnumeron kautta.

Kontukodissa seuraamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta. Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Taudin itämisajaksi on arvioitu 2–12 päivää, keskimäärin noin 4-5 päivää. Uuden koronaviruksen aiheuttamia tartuntoja ehkäistään samalla tavoin kuin muitakin hengitystieinfektioiden aiheuttajia. Ensisijaisesti tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käytä mahdollisuuksien mukaan myös käsidesiä. Lisätietoa saa soittamalla valtakunnalliseen puhelinneuvontaan 0295 535 535.

Seuraamme tilannetta 24/7 ja tiedotamme muutoksista. Lisätietoa saatte ryhmäkodeista tai  palvelujohtaja Arja-Riikka Katajalta 050 363 5762