Työnantajalupaus

Haluamme tehdä asiat hyvin ja olla alan inspiroiva häirikkö.

Konnun tekevät ihmiset, he ovat tärkeintä mitä meillä on. Me kontulaiset olemme saaneet poikkeuksellisen mahdollisuuden rakentaa henkilökunnan omistama hoivayritys. Puhutaan suoraan, haluamme tehdä asiat hyvin ja laadukkaasti sekä olla toimialan inspiroiva häirikkö. Haluamme näyttää epäilijöille, että hyvällä porukalla, innovatiivisuudella ja yhteisellä tahtotilalla mikään ei ole mahdotonta.

Konnun ideologiana on hoivatyön vallankumous, jossa elämä hoivakodissa ei ole loppu, vaan pikemminkin uusi alku. Tämä koskee sekä henkilöstöä että ennen kaikkea asukkaita, joita varten olemme olemassa.

Hyvinvoiva henkilöstö = onnelliset asukkaat

Tiedämme, että laadukkaan palvelun ja onnellisten asukkaiden takana on hyvinvoiva henkilöstö. Olemme kaikki ammattilaisia, joten arvostamme toisiamme ja toistemme työtä, sekä luomme luottavaista ilmapiiriä välttämällä turhaa hierarkiaa – olemmehan kaikki samalla viivalla. Yhdessä ideoimme, kokeilemme, onnistumme ja teemme myös virheitä, mutta opimme niistäkin.

Meidän tuottotavoitettamme ei mitata rahassa, sillä se kulkee ihminen edellä. Toki pidämme huolta myös taloudestamme ja mahdolliset voitot käytämme toimintamme kehittämiseen.

Kokemuksesta tiedämme, että hoivatyö on vaativaa ja yhteiskunnan resurssit rajalliset. Tämä koskee myös meitä, joten ihmeisiin emme mekään pysty. Pystymme kuitenkin vaikuttamaan pieniin asioihin, olemaan luovia ja joustavia sekä pitämään henkilöstömäärän riittävänä ja panostamaan henkilöstön osaamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tavoitteemme on, että meillä on yhdessä mahdollisimman hyvät edellytykset tehdä hoivatyötä asukkaiden tarpeita kuunnellen sekä omaa persoonaa ja omia vahvuuksia hyödyntäen.

Kotiemme saamia tunnutuksia

Pirkanmaan vuoden työnantaja 2018

Hoivakotimme Kontu Toukola sai vuoden 2018 Pirkanmaan vuoden työnantajakilpailussa kunniamaininnan ja yleisöäänetyksen voiton.

Tampereen kaupungin I luokan ansiomitali 2019

Kontukoti ja Konnun henkilöstö saivat Tampereen kaupungin I luokan kultainen ansiomitali kunnianosoituksena tamperelaisten ikäihmisten eteen tehdystä työstä.

Skip to content