Töitä hoiva avustajille. lähihoitajille. sairaanhoitajille.

Meille tärkeintä ovat ihmiset, yhdessä tekeminen sekä vapaus ja vastuu.

Haluamme olla alan inspiroiva häirikkö, joka kantaa vastuun ihmisistä. Kontulaisia on jo lähes 110 ja työskentelemme kolmessa toimipaikassa. Rakennamme Kontua yhdessä, joten työkaverit ovat tärkeintä mitä meillä on.

Arvoista pidetään kiinni, mutta muuten ei nipoteta.

Kontu on henkilöstön perustama ja visiona on olla koti, jossa väki viihtyy. Yrityksemme on alan erikoisuus, sillä taustalla ei ole kuntaa tai kaupunkia, isoja pääomasijoittajia, yhdistyksiä tai säätiöitä, vaan yrityksen omistamme me työntekijät. Tästä johtuen me myös päätämme asioista, eikä tuottotavoitettamme mitata rahassa, sillä se kulkee ihminen edellä. Toki pidämme huolta myös taloudestamme ja mahdolliset voitot käytämme asukkaiden ja työntekijöiden hyväksi.

Toiminnan kasvaessa tarvitsemme mukaan hyviä tyyppejä. Kolmessa kodissamme Kontu Toukolassa, Kontu Satamassa ja Kontu Hopeakalliossa on tarvetta hyville keikkalaisille ja pidempiaikaisille sijaisille, joista moni on löytänyt vakituisen kodin Konnusta.Meillä asenne on tärkein, joten olemme pystyneet tarjoamaan innokkaille ja kehittymishaluisille työkavereille kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksia. Meillä on työkavereita, jotka ovat tulleet työkokeiluun, hoiva-avustajaksi tai hoitajaksi ja työskentelevät nykyisin lähihoitajana, vuoropäällikkönä, kulttuurivastaavana, tapahtuma- ja viestintävastaavana tai vastaavana sairaanhoitajana. Ilmianna itsesi ja tule mukaan porukkaan!

Työkavereilta odotamme kontumaista asennetta ja kykyä toteuttaa Kontukodin vuorovaikutukseen perustuvaa ihmiskeskeistä toimintamallia. Työ on haastavaa hoivatyötä ja sitä on paljon. Yhteisöllinen elämä ja jatkuva vuorovaikutus ovat vaativa, mutta palkitseva yhtälö. Kontukodin toiminnassa on vahva visio hyvästä hoivasta sekä jämäkkä arvopohja, johon nojata. Konnussa saat runsaasti vastuuta, jonka vastapainona joustoja ja vapautta. Työ Kontukodissa vaatii hyviä tiimitaitoja sekä kykyä johtaa itseä.

Yrityksenä tarjoamme

  • Inhimillisen toimintamallin, joka on tuottanut laadukkaita tuloksia.
  • Henkilöstön omistaman yrityksen toimintakulttuurin.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa esimerkiksi johtoryhmässä.
  • Mahdollisuuden kouluttautua mm. kinestetiikkaan.
  • Pihlajalinnan laajan työterveyshuollon.
  • Autonomisen työvuorosuunnittelun, mutta emme kellokorttia.
  • Smartum työhyvinvointiedun (kulttuuri ja liikunta, hieronta, työmatka)
  • Mahdollisuuden tulla halutessasi yrityksen osakkaaksi.

Täytä avoin hakemus

Skip to content