Töitä hoiva avustajille. lähihoitajille. sairaanhoitajille.

Meille tärkeintä ovat ihmiset, yhdessä tekeminen sekä vapaus ja vastuu.

Haluamme olla alan inspiroiva häirikkö, joka kantaa vastuun ihmisistä. Kontulaisia on jo lähes 110 ja työskentelemme kolmessa toimipaikassa. Rakennamme Kontua yhdessä, joten työkaverit ovat tärkeintä mitä meillä on.

Hae mukaan porukkaan

Kontu on henkilöstön perustama ja visiona on olla koti, jossa väki viihtyy. Vuodesta 2014 toimineessa kodissa väki tarkoittaa kaikkia kontulaisia – asukkaita, omaisia, työntekijöitä sekä kaikkia muita lukuisia ihmisiä, joita Konnussa eri aikoina pistäytyy. Nämä ihmiset rakentavat yhdessä viihtyisän Konnun.

Toiminnan kasvaessa tarvitsemme mukaan hyviä tyyppejä. Kolmessa kodissamme Kontu Toukolassa, Kontu Satamassa ja Kontu Hopeakalliossa on tarvetta hyville keikkalaisille ja pidempiaikaisille sijaisille, joista moni on löytänyt vakituisen kodin Konnusta.  Ilmianna itsesi ja tule mukaan porukkaan!

Työkavereilta odotamme kontumaista asennetta ja kykyä toteuttaa Kontukodin vuorovaikutukseen perustuvaa ihmiskeskeistä toimintamallia. Työ on haastavaa hoivatyötä ja sitä on paljon. Yhteisöllinen elämä ja jatkuva vuorovaikutus ovat vaativa, mutta palkitseva yhtälö. Kontukodin toiminnassa on vahva visio hyvästä hoivasta sekä jämäkkä arvopohja, johon nojata. Konnussa saat runsaasti vastuuta, jonka vastapainona joustoja ja vapautta. Arvoista pidetään kiinni, mutta muuten ei nipoteta. Työ Kontukodissa vaatii hyviä tiimitaitoja sekä kykyä johtaa itseä.

Tärkeintä on oikea asenne, kaiken muun voimme opiskella yhdessä!

Odotamme

Asennetta, osaamista ja tiimitaitoja. Yhteistä näkemystä laadukkaasta ja arvopohjaisesta hoivasta. Ymmärrystä, että tiimi luo yhdessä oman työhyvinvointinsa. Näkemystä asukkaista, omaisista, vapaaehtoisista ja työnantajasta kumppaneinasi, joilla kaikilla on yhteinen tavoite. 

Konnun visiona on olla koti, jossa väki viihtyy. Väki tarkoittaa kaikkia kontulaisia – asukkaita, omaisia, työntekijöitä sekä kaikkia muita lukuisia ihmisiä, joita Konnussa eri aikoina pistäytyy.

  • Inhimillisen toimintamallin, joka on tuottanut laadukkaita tuloksia.
  • Henkilöstön omistaman yrityksen toimintakulttuurin ja mahdollisuuden vaikuttaa esimerkiksi johtoryhmässä ja hallituksessa.
  • Mahdollisuuden kouluttautua mm. kinestetiikkaan.
  • Pihlajalinnan työterveyshuollon.
  • Autonomisen työvuorosuunnittelun.
  • Asukkaiden ja omaisten kokemuksen ympärille rakennetun bonusmallin, jonka kautta tukea esim. työmatkoihin ja harrastuksiin.
  • Mahdollisuuden tulla myöhemmässä vaiheessa yrityksen osakkaaksi.

Tarjoamme

Täytä avoin hakemus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Skip to content