Töitä

Hae mukaan porukkaan

Kontu on henkilöstön perustama ja visiona on olla koti, jossa väki viihtyy. Vuodesta 2014 toimineessa kodissa väki tarkoittaa kaikkia kontulaisia – asukkaita, omaisia, työntekijöitä sekä kaikkia muita lukuisia ihmisiä, joita Konnussa eri aikoina pistäytyy. Nämä ihmiset rakentavat yhdessä viihtyisän Konnun.

Toiminnan kasvaessa tarvitsemme mukaan hyviä tyyppejä. Kahdessa kodissamme Kontu/Toukolassa ja Kontu/Satamassa on tarvetta hyville keikkalaisille ja pidempiaikaisille sijaisille, joista moni on löytänyt vakituisen kodin Konnusta.  Ilmianna itsesi ja tule mukaan porukkaan!

Työkavereilta odotamme kontumaista asennetta ja kykyä toteuttaa Kontukodin vuorovaikutukseen perustuvaa ihmiskeskeistä toimintamallia. Työ on haastavaa hoivatyötä ja sitä on paljon. Yhteisöllinen elämä ja jatkuva vuorovaikutus ovat vaativa, mutta palkitseva yhtälö. Kontukodin toiminnassa on vahva visio hyvästä hoivasta sekä jämäkkä arvopohja, johon nojata. Konnussa saat runsaasti vastuuta, jonka vastapainona joustoja ja vapautta. Arvoista pidetään kiinni, mutta muuten ei nipoteta. Työ Kontukodissa vaatii hyviä tiimitaitoja sekä kykyä johtaa itseä.

Tärkeintä on oikea asenne, kaiken muun voimme opiskella yhdessä!

Odotamme

Asennetta, osaamista ja tiimitaitoja. Yhteistä näkemystä laadukkaasta ja arvopohjaisesta hoivasta. Ymmärrystä, että tiimi luo yhdessä oman työhyvinvointinsa. Näkemystä asukkaista, omaisista, vapaaehtoisista ja työnantajasta kumppaneinasi, joilla kaikilla on yhteinen tavoite. 

Konnun visiona on olla koti, jossa väki viihtyy. Väki tarkoittaa kaikkia kontulaisia – asukkaita, omaisia, työntekijöitä sekä kaikkia muita lukuisia ihmisiä, joita Konnussa eri aikoina pistäytyy.

  • Inhimillisen toimintamallin, joka on tuottanut laadukkaita tuloksia.
  • Henkilöstön omistaman yrityksen toimintakulttuurin ja mahdollisuuden vaikuttaa esimerkiksi hallituksessa.
  • Mahdollisuuden kouluttautua mm. kinestetiikkaan.
  • Heltti oy:n ennaltaehkäisevän ja laajan työterveyshuollon.
  • Autonomisen työvuorosuunnittelun.
  • Asukkaiden ja omaisten kokemuksen ympärille rakennetun bonusmallin, jonka kautta tukea esim. työmatkoihin ja harrastuksiin.
  • Mahdollisuuden tulla myöhemmässä vaiheessa yrityksen osakkaaksi…

Tarjoamme

Täytä avoin hakemus

Jaa somessa...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista Kontukotien toimintaan

kiellämme kaikki ulkopuolisten vierailut toistaiseksi!

Arvoisat omaiset ja vierailijat. Kontukotien ikäihmiset ovat koronaviruksen ja muiden influenssavirusten riskiryhmää. Tehtävänämme on suojella asukkaita ja pyrkiä välttämään virusten tarttuminen ryhmäkotien asukkaisiin. Ulkopuolisten vierailut ryhmäkodeissa ovat toistaiseksi kielletty. Voitte olla puhelimitse tai videopuhelulla yhteydessä läheiseenne esimerkiksi ryhmäkodin puhelinnumeron kautta.

Kontukodissa seuraamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta. Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Taudin itämisajaksi on arvioitu 2–12 päivää, keskimäärin noin 4-5 päivää. Uuden koronaviruksen aiheuttamia tartuntoja ehkäistään samalla tavoin kuin muitakin hengitystieinfektioiden aiheuttajia. Ensisijaisesti tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käytä mahdollisuuksien mukaan myös käsidesiä. Lisätietoa saa soittamalla valtakunnalliseen puhelinneuvontaan 0295 535 535.

Seuraamme tilannetta 24/7 ja tiedotamme muutoksista. Lisätietoa saatte ryhmäkodeista tai  palvelujohtaja Arja-Riikka Katajalta 050 363 5762